“SpaceXperience-LIVE voelt voor mij als een compleet nieuwe missie naar de ruimte. Ik verheug me nu al op een volgend avontuur: een toekomstige reis door het heelal. Wat zit eraan te komen? Reizen naar Mars en verder! Het zijn onze next steps in de ruimte”

- André Kuipers

Bekijk de showimpressie

Experience the future!

De Ziggo Dome in Amsterdam transformeert op 3 november 2018 wederom in een universum vol sterren, planeten en vliegende objecten, maar dit keer met Into the Future als nieuw thema van het spectaculaire ruimteavontuur. SpaceXperience 2018  Into the future LIVE geeft het publiek de kans om te ervaren hoe het voelt om een astronaut te zijn, een raketlancering te beleven, naar de planeten te vliegen en een kijkje te nemen in de toekomst.

Met behulp van de allernieuwste special-effects en state-of-the-art technieken komen entertainment, spektakel, wetenschap, techniek en duurzaamheid samen in een indrukwekkende ‘in the round’ show met André Kuipers in het middelpunt. In 2018 komt de toekomst wel heel dichtbij.

Boek nu

SpaceXperience – LIVE wordt een 100 minuten durende show zonder pauze met astronaut André Kuipers als middelpunt.
Een multimedia spektakel voor iedereen van 5 tot 95.

3 november 2018 15:45

* Kaartprijzen zijn in euro’s exclusief € 6,40 servicekosten (per kaart) en eventuele overige toeslagen

Bereikbaarheid Ziggo Dome

Auto

Parkeren

Parkeren kun je op een van de openbare parkeerlocaties rondom Ziggo Dome. Hoe kom je aan parkeertickets?

Boek hier je parkeerkaarten voor 15:45
Bij de parkeerautomaat

In de garage bij de automaat kan je een uitrijkaart voor het evenemententarief van €12,00 kopen. Hiervoor is een aparte knop aanwezig op de automaat.

In de Ziggo Dome

Aan de servicebalies op de begane grond in Ziggo Dome kun je uitrijkaarten kopen. Ziggo Dome heeft uitrijkaarten voor de volgende parkeergarages/plaatsen: P1, P2, P3, P4, P5, P6, P7, P10 en P18. Ziggo Dome verkoopt geen uitrijkaarten voor P Dome.

Trein

In de buurt van de Ziggo Dome liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations liggen op loopafstand. Zowel intercity’s als sprinters met verbindingen vanaf onder meer Schiphol, Utrecht Centraal, Ede-Wageningen, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Gouda en Rotterdam stoppen op deze stations.

Kom je vanuit de richting Schiphol, Almere en Amersfoort, neem dan de trein naar station Duivendrecht. Reis je vanuit de richting Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal, neem dan de trein naar station Amsterdam Bijlmer ArenA.

Op de website van de Ticketmaster kun je direct een treinkaartje kopen in de vorm van een e-ticket.

Bus

Met stads- en streekbus kun je de Ziggo Dome bereiken, en tussen Haarlem station en Amsterdam Bijlmer Arena rijdt R-net. Ook ’s nachts!

Metro

Met de metro stap je uit bij metrostation Bijlmer ArenA, op loopafstand van de Ziggo Dome.

Adres

Ziggo Dome

De Passage 100
1101 AX Amsterdam

Postadres

Postbus 22992
1100 DL Amsterdam

E-mail: [email protected]

Vragen over je bestelling

Heb je vragen over het bestellen van de tickets of een geplaatste bestelling? Je kunt dan direct contact opnemen met Ticketmaster. Je komt met Ticketmaster in contact via 0900-3001250 (60 cpm).

Groepen & Arrangementen

Beleef samen met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties een onvergetelijke avond met een arrangement bij SpaceXperience – LIVE.

Tijdens deze complete avond uit kunnen jullie volop genieten van deze ervaring. LiveLane stelt diverse (groeps)arrangementen samen.

Heb je zelf ideeën over de invulling van jouw evenement? Wij denken graag met je mee! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? neem voor meer informatie telefonisch contact op met LiveLane via 020-2380659 of stuur een mail naar [email protected]